Club

Go

Wild

Cursus

Toernooi

Activiteiten

CompetitieGa direct naar...


Facebook

GCS Facebook pagina


Boeken

GCS boekenlijst


Go Club Salland

Go Club Salland is een actieve vereniging met ruim twintig leden, die elke week op de donderdagavond bijeenkomt om Go te spelen. Naast deze vaste speelavonden organiseren we ook verschillende activiteiten, zoals uitwisselingstoernooien met andere Go-verenigingen.

Speelavonden

Elke week hebben we op donderdagavond een speelavond.
Deze avonden zijn vrij toegankelijk voor iedereen die in het spel geïnteresseerd is, of die eens vrijblijvend kennis wil komen maken. Er is altijd iemand aanwezig die je graag laat zien wat het spel inhoudt. Spelmateriaal is aanwezig op de speellokatie.

Waar?
Wijk- en speeltuinvereniging De Driehoek
Rielerweg 110
7416 ZJ  Deventer (kaart)

Hoe laat?
Vanaf 20:00. Meestal spelen we door tot 22.30-23:00 uur.

Kennismaken

Het is altijd mogelijk eens vrijblijvend langs te komen op een speelavond. Het maakt daarbij niet uit of je een beginnende of gevorderde speler bent, iedereen is welkom. Ook als je nog nooit Go gespeeld hebt, maar wel geïnteresseerd bent om eens rustig en ongedwongen kennis te maken met dit spel, aarzel niet en kom eens langs. Er is altijd iemand aanwezig die je graag te woord staat en de beginselen van het spel laat zien!

Lid worden

Als je besluit regelmatig de speelavonden te bezoeken, word je geacht lid te worden. Voor meer informatie over lidmaatschap, neem contact op met Otto Versteeg.

Contactgegevens

Go Club Salland
t.n.v. Otto
tel: 06 1063 1361‬
mail:voorzitter@goclubsalland.nl

Bestuur

Otto - voorzitter (mail: voorzitter@goclubsalland.nl)
Hans - secretaris (mail: secretaris@goclubsalland.nl)
Joost - penningmeester

Erelid
Wim Moll (oprichter)

Website ontwerp
Gerard Slooven